Koffie op kantoor

Koffie op kantoor is meer dan alleen koffie. Het symboliseert genotsmomenten en productiviteit. We drinken in Nederland ongeveer 6,5 miljoen liter koffie per dag, daarom is koffie op kantoor essentieel. Vascobelo biedt de beste premium koffie voor op kantoor. Door het brede spectrum aan smaken en formaten is er zelfs voor de grootste bedrijven een gepast aanbod, al vanaf 0,19 cent per kopje.

Kantoorpakket

Elke koffie van Vascobelo zorgt voor een perfecte vereniging tussen unieke smaak en excentrieke aroma’s op haar eigen manier. Ons Vascobelo kantoor pakket biedt de keuze tussen vier van onze huisgemaakte koffiemelanges: Le Roi, Le Comte, L’Empereur en Le Chevalier. Elk uniek in smaak maar evengoed uiterst geschikt voor op kantoor.

Onze bekroonde blend Le Roi heeft een ongekende zachtheid. Een zintuiglijk genot, gecreëerd met een mooie balans van subtiele aroma’s. Deze koffie maakt elke werkdag tot een feest.

Onze Le Comte heeft een volle smaak met een licht pittige afdronk; dé perfecte combinatie voor het creëren van een energieke werksfeer!

De L’Empereur melange is alles wat u nodig heeft tijdens een productieve werkbijeenkomst. De melange is kenmerkend voor zijn krachtige, doch zoete smaak.

Last but not least, Le Chevalier is kenmerkend voor zijn ongelofelijk volle en romige smaak. Deze Vascobelo koffiemelange zal elke Italiaanse ristretto fan gelukkig maken!

 

Wereldwijde waardering

Onze koffie heeft al vele prijzen gewonnen en wordt wereldwijd gewaardeerd zowel thuis, als op kantoor. Bekende merken als onder andere Mercedes-Benz, ABN-AMRO en Hello Fresh serveren al jaren tevreden onze koffie op kantoor.

Milieubewust

Bij Vascobelo werken we graag zo milieubewust mogelijk. Als u onze koffie op kantoor serveert, steunt u direct de ontwikkeling van een eerlijke koffie industrie. We doen altijd grondig onderzoek naar waar de koffiebonen vandaan komen en sluiten zo organische en Fair Trade deals met de koffieboeren. Onze inzet voor een eerlijkere en duurzamere koffie industrie is sinds 1999 bevestigd met een Rainforest Alliance Certificate.

Koffiemachines

Naast het leveren van koffie op kantoor, bieden wij ook koffiemachines voor op kantoor. Of u nou op zoek bent naar een kleine zakelijke koffiemachine of een grote, wij voorzien u van al uw behoeften. Onze JURA en Franke koffiemachines zijn gemakkelijk in gebruik en leggen een stevige nadruk bovenop onze premium koffie.

Informatie aanvragen