Vascobelo Le Comte koffie op kantoor

VASCOBELO KOFFIE, UW GENOTSMOMENT

Ons doel bij Vascobelo is het maken van koffie van de hoogste kwaliteit en het creëren van een ultiem koffiemoment. Voor het Vascobelo Kantoor Pakket bieden wij u de keuze tussen vier van onze huisgemaakt koffiemelanges: Le Roi, Le Comte, L’Empereur en Le Chevalier. Ieder uniek in zijn samenstelling maar tevens allemaal gepast om te serveren in uw kantoor:

Onze bekroonde blend Le Roi heeft een ongekende zachtheid. Een zintuiglijk genot, gecreëerd met een mooie balans van subtiele aroma’s. Deze koffie maakt elke werkdag tot een feest.

Onze Le Comte heeft een volle smaak met een licht pittige afdronk; dé perfecte combinatie voor het creëren van een energieke werksfeer!

De L’Empereur melange is alles wat u nodig heeft tijdens een productieve werkbijeenkomst. De melange is kenmerkend voor zijn krachtige, doch zoete smaak.

Last but not least, Le Chevalier is kenmerkend voor zijn ongelooflijk volle en romige smaak. Deze Vascobelo koffiemelange zal elke Italiaanse ristretto fan gelukkig maken!

Rainforest Aliance

BIJ VASCOBELO HOUDEN WE VAN ONZE PLANEET

Vascobelo gelooft in de kracht van milieubewustheid en streeft ernaar om met lokale acties een wereldwijde impact achter te laten. Het doel om een milieuverantwoordelijk bedrijf te zijn, staat hoog in het vaandel bij Vascobelo. Het uiteindelijke doel is om de koffie industrie meer organisch en Fairtrade te maken. Wij doen grondig onderzoek naar de afkomst van elke koffieboon om zodoende de meest verantwoordelijke koffieboeren te vinden. Verder zorgen wij ervoor dat elke stap in het proces naar het perfecte kopje koffie duurzaam en eerlijk verloopt. Onze inspanningen in het steunen van lokale boeren en gemeenschappen, het beschermen van land en water, en het verbeteren van diverse inkomens, is toegekend met de Rainforest Alliance Certificaten. 

Informatie aanvragen